dissabte, 19 de març del 2011

El cabaret català a "Cabaret de Mitjanit"


Aquesta setmana a periodismedecultura parlem d'un espectacle musical adaptat al català, Cabaret de Mitjanit.Dirigit per Roger Pera i protagonitzat per les germanes Marta Torras i Maria Torras va estrenar-se el passat 9 de març.

Amb un títol tant inequívoc com Cabaret de Mitjanit, les germanes Torras acompanyades per Juli Rodríguez (piano) i Xavi Miró (saxo) interpreten aquesta gran peça que no preten ser només un repàs a una dotzena de grans cançons de musicals.

L'argument és senzill: Mark Green és el propietari d'un cabaret i Norma, la seva parella, és la cantant principal. Un dia arriba Jane per fer una prova i tot i els seus gels i la desconfiança de Norma, Mark la contracta. Ben aviat les dues cantants acabaran competint a dins i fora dels escenaris. Una història de gent de teatre narrada amb un toc d'humor a través dels swings, el jazz i el glamour d'un cabaret. 

Elles són les úniques que es veuen a escena, ja que la presència de Marl només arriba a través d'una veu en off, la de Roger Pera, el director.



La música i la veu són en directe per a un repertori que inclou cançons de Cy Coleman, John Kander i Stephen Sondheim.


 Podeu anar a veure Cabaret de Mitjanit a la Sala Muntaner de Barcelona de dimecres a diumenge fins el 12 de juny. 

Al següent vídeo podreu veure la promoció de l'obra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada